Bascom BASIC dome-camera

€ 180,29 incl. btw € 149,- Excl. BTW
Vandaag voor 23:59 besteld, maandag in huis

✔ Inclusief kabel

✔ Gratis verzending

✔ 14 dagen bedenktijd

Voorraad
Bestelcode
D10
Omschrijving

Details

Ervaar superieure beeldkwaliteit

De nieuwe generatie Bascom BASIC-camera's beschikt over een indrukwekkende 2-megapixel-sensor en levert een Full HD-resolutie. De sensor beschikt tevens over ruisonderdrukking en HDR (high dynamic range). Dit resulteert in levensechte kleuren en perfect belichte beelden.

Ook ’s nachts buitengewone beelden

Zodra het donker wordt, schakelen Bascom BASIC-camera's automatisch over op infrarood-LED-technologie (voor het menselijk oog onzichtbaar). Hierdoor beschikt u zelfs in volledige duisternis over heldere beelden.

Waterdicht en vandaalbestendig

Voor de weerbestendige camera's is een flinke regenbui of strenge vorst geen enkel probleem. En ook tegen vandalisme zijn ze goed bestand. De behuizing is namelijk gemaakt van robuust metaal en de kabel zit weggewerkt in een stevige voet.

Maak uw camerasysteem compleet

Deze beveiligingscamera wordt geleverd inclusief 20 meter kabel en komt het best tot zijn recht in combinatie met een bijbehorende recorder. Met deze combinatie, ook wel een camerasysteem genoemd, neemt u de camerabeelden op en kijkt u mee via uw smartphone.

Vandaag voor 23:59 besteld, maandag in huis


Specificaties

Camera('s)

Beeldkwaliteit
Resolutie: 2 megapixel (1920 x 1080)
HDR:
Ruisonderdrukking:
Infrarood nachtzicht: 20 meter

Fysieke eigenschappen
Materiaal: Metaal
Vandaalbestendig: (kabel weggewerkt in voet)
Waterdicht: (IP66)
Plaatsing: Muur en plafond
Gebruik: Binnen en buiten
Aansluiting: BNC (coax)

Video
Aansluiten

Stap 1 - Camera's aansluiten

Sluit de camera's simpelweg met de meegeleverde kabel aan op de recorder. Terwijl de camera’s over deze kabel hun beelden naar de recorder verzenden, voorziet de recorder de camera’s van stroom. Een stroompunt in de buurt van de camera’s is dus niet nodig.Stap 2 - Recorder aansluiten

Sluit de recorder aan op een stopcontact. Het systeem is al helemaal goed ingesteld en begint meteen met opnemen. Eventueel sluit u nu een tv of monitor aan op de recorder zodat u live kunt meekijken.Stap 3 - Met internet verbinden (optioneel)

Verbind de recorder met uw router of modem middels de meegeleverde kabel. Download de Bascom-app en scan de QR-code op de recorder. De beelden verschijnen nu ook op uw telefoon.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb ik per se een recorder nodig?
Zonder recorder kunt u onze camera’s niet gebruiken. Deze zorgt er onder andere voor dat u via uw smartphone kunt meekijken.
Kan ik de camera’s ook tegen de muur bevestigen?
Ja, u kunt de dome-camera’s verticaal tegen de muur bevestigen. Een muurbeugel is niet nodig.
Zitten er al kabels bij?
Ja, we leveren standaard 20 meter kabel per camera. Heeft u een andere lengte nodig? Bestel dan een kabelrol en knip uw kabels eenvoudig zelf op maat.

Vragen over dit product?

Bel 030 - 604 14 95 of stel uw vraag hieronder. Wij antwoorden binnen 1 uur.


Stel uw vraag over het product: "Bascom BASIC dome-camera"