Bascom BASIC dome-camera

€ 180,29 incl. btw € 149,- Excl. BTW
Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

✔ Inclusief aansluitkabel

✔ Direct inzetbaar

✔ Geen installateur nodig

Voorraad
Bestelcode
D10
Omschrijving

Details

Ervaar de allerbeste beeldkwaliteit

Onduidelijke camerabeelden zijn voorgoed verleden tijd. Deze vandaalbestendige HD-camera brengt alles haarscherp in beeld. Een Full HD beeldresolutie in combinatie met een aantal slimme technieken zorgen voor heldere camerabeelden als nooit tevoren.

Ervaar de allerbeste beeldkwaliteit

Ook ’s nachts indrukwekkende beelden

Zodra het donker wordt, schakelt de camera over op infrarood. Ook 's nachts beschikt u zo over heldere Full HD-beelden. Zelfs in volledige duisternis ziet u precies wat er gebeurt.

Ook ’s nachts indrukwekkende beelden

Waterdicht en vandaalbestendig

U gebruikt de weerbestendige camera zowel binnen als buiten. Een flinke regenbui of strenge vorst is geen enkel probleem. Daarnaast zit de kabel weggewerkt in de stevige voet. Samen met de metalen behuizing maakt dat de camera's bestand tegen vandalisme.

Waterdicht en vandaalbestendig

Maak uw systeem compleet

Deze camera wordt geleverd inclusief 20 meter aansluitkabel. Maak uw systeem compleet en kies een bijhorende recorder en eventueel monitor. Met een compleet systeem neemt u camerabeelden op (eventueel alleen bij beweging) en kijkt u mee via uw smartphone.

Specificaties

Camera('s)

Beeldkwaliteit
Resolutie: 1080p Full HD (Sony CMOS sensor)
Beeldhoek: 88°
Brandpuntafstand: 3.6mm
Infrarood nachtzicht: Tot 20 meter

Fysieke uitvoering
Materiaal: Metaal
Vandaalbestendig:
Waterdicht: (IP66)
Plaatsing: Muur en plafond
Gebruik: Binnen en buiten
Aansluiting: BNC

Afmetingen D10

Video
Aansluiten

Stap 1 - Camera's aansluiten

Sluit de camera's simpelweg met de meegeleverde kabel aan op de recorder. Terwijl de camera’s over deze kabel hun beelden naar de recorder verzenden, voorziet de recorder de camera’s van stroom. Een stroompunt in de buurt van de camera’s is dus niet nodig.Stap 2 - Recorder aansluiten

Sluit de recorder aan op een stopcontact. Het systeem is al helemaal goed ingesteld en begint meteen met opnemen. Eventueel sluit u nu een tv of monitor aan op de recorder zodat u live kunt meekijken.Stap 3 - Met internet verbinden (optioneel)

Verbind de recorder met uw router of modem middels de meegeleverde kabel. Download de Bascom-app en scan de QR-code op de recorder. De beelden verschijnen nu ook op uw telefoon.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb ik per se een recorder nodig?
Zonder recorder kunt u onze camera’s niet gebruiken. Deze zorgt er onder andere voor dat u via uw smartphone kunt meekijken.
Kan ik de camera’s ook tegen de muur bevestigen?
Ja, u kunt de dome-camera’s verticaal tegen de muur bevestigen. Een muurbeugel is niet nodig.
Zitten er al kabels bij?
Ja, we leveren standaard 20 meter kabel per camera. Heeft u een andere lengte nodig? Bestel dan een kabelrol en knip uw kabels eenvoudig zelf op maat.

Vragen over dit product?

Bel 030 - 604 14 95 of stel uw vraag hieronder. Wij antwoorden binnen 1 uur.


Stel uw vraag over het product: "Bascom BASIC dome-camera"