Bascom PRO 3-dome-systeem (draadloos)

€ 1386,66 incl. btw € 1146,- Excl. BTW
Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

✔ Helemaal compleet

✔ Gratis verzending

✔ 14 dagen bedenktijd

Voorraad
Bestelcode
3PD20
Omschrijving

Details

Revolutionaire draadloze technologie

We hebben bij Bascom altijd al een draadloos camerasysteem willen maken met de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem. Met Bascom® POWER-technologie is ons dat eindelijk gelukt. In plaats van de beelden door de lucht te versturen, verzendt Bascom® POWER deze over uw reeds aanwezige stroomnet. Hierdoor hebben muren en plafonds niet langer invloed op het bereik en is een perfecte verbinding gegarandeerd.

Ervaar superieure beeldkwaliteit

Onze nieuwe generatie Bascom PRO-camera's heeft een indrukwekkende resolutie van anderhalf keer Full HD. De HDR-processor levert beelden met een hoog dynamisch bereik: zowel lichte als donkere delen worden perfect vastgelegd. En de geavanceerde 3D-ruisonderdrukking zorgt voor natuurgetrouwe kleuren.

Ook ‘s nachts perfecte beelden

Zodra het donker wordt, schakelen Bascom PRO-camera’s over op nachtzicht. Onze innovatieve infraroodtechnologie is onzichtbaar voor het menselijk oog en past zich automatisch aan op uw situatie. Zo detecteert de slimme sensor de afstand van objecten, corrigeert vervolgens de lichtsterkte en voorkomt daarmee onder- en overbelichting.

De oplossing voor dichtbij én veraf

Dankzij de zoomlens zijn onze Bascom PRO-camera’s geschikt voor alle afstanden. Kies een brede beeldhoek en overzie een groot gebied of zoom juist helemaal in. De hoogwaardige glazen lens voorkomt vervormingen en levert ook bij weinig omgevingslicht fantastische prestaties.

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze Bascom PRO-camera’s hebben de internationale IP66-certificering en zijn dus bestand tegen het meest extreme weer. Zowel gure winters, natte herfststormen en hete zomers doorstaan ze met gemak. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de kabel zit weggewerkt in een stevige voet.

Wekenlang opnemen

Onze heavy-duty recorder is speciaal ontworpen om 24x7 te functioneren. De nieuwe versie gebruikt nu nog minder stroom en is zo stil als een muis. Camerabeelden worden in hun maximale kwaliteit opgeslagen, ongeacht het aantal beelden per seconde. En zodra de opslag vol is, dan worden de oudste beelden automatisch overschreven.

Sluit aan op monitor of tv

Met de meegeleverde HDMI-kabel sluit u indien gewenst elke monitor of tv aan op het camerasysteem. Bekijk meerdere camera's tegelijkertijd, focus op één uitvergrote weergave of laat de beelden juist rouleren. Gebruik de afspeelfunctie om opgenomen beelden terug te kijken en de zoomfunctie om meer details naar voren te halen.

Smartphone, tablet en computer

Ons camerasysteem is ook eenvoudig op afstand te bedienen. Download de Bascom-app en scan simpelweg de QR-code op de recorder. U kijkt vervolgens meteen live mee, speelt opgenomen beelden af of stelt een pushmelding in bij beweging. De app is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows en macOS.

Eenvoudig aansluiten

U sluit onze camera’s enkel aan op het stopcontact. Terwijl ze van stroom worden voorzien, verzenden zij hun beelden automatisch over de stroomleidingen naar de recorder. Het systeem begint vervolgens meteen met opnemen. Bascom® POWER werkt altijd: ook over verschillende stroomgroepen en -fases.

Vandaag voor 23:59 besteld, maandag in huis


Specificaties

Camera('s)

Beeldkwaliteit
Resolutie: 3 megapixel (2048 x 1536)
Beeldhoek: 88° tot 28°
Handmatige focus:
HDR:
Ruisonderdrukking:
Infrarood nachtzicht: 30 meter

Fysieke eigenschappen
Materiaal: Metaal
Vandaalbestendig:
Waterdicht: (IP66)
Plaatsing: Muur en plafond
Gebruik: Binnen en buiten
Power over Ethernet:
Aansluiting: Bekabelde versie: UTP
Draadloze versie: Bascom POWER

Recorder

Functionaliteiten  
Continu opnemen:
Opnemen volgens tijdschema:
Opnemen bij alarm:
Opnemen bij beweging:
Melding bij beweging:
Direct op recorder meekijken/terugkijken:
Via computer meekijken/terugkijken: (Windows, Mac)
Via smartphone meekijken/terugkijken: (iPhone, iPad, Android)
Beelden back-uppen naar USB-stick:

 

Fysieke uitvoering  
Opnameresolutie: 2048 x 1536 (30 fps per camera)
Opnamecapaciteit: 2000GB (~4 weken)
Aansluitingen: 4 x camera (UTP met PoE)
1 x tv/monitor (HDMI)
1 x internet (UTP)
2 x muis/USB-stick (USB)
1 x voeding
Video
Aansluiten

Stap 1 - Camera's aansluiten

Sluit de camera's simpelweg aan op een stopcontact. Terwijl ze zo van stroom worden voorzien, verzenden zij hun beelden automatisch via de stekker over het stroomnet.Stap 2 - Recorder aansluiten

Sluit ook de recorder aan op een stopcontact. Deze ontvangt de camerabeelden automatisch via zijn stekker. Het systeem is al helemaal goed ingesteld en begint meteen met opnemen. Eventueel sluit u nu een tv of monitor aan op de recorder zodat u live kunt meekijken.Stap 3 - Met internet verbinden (optioneel)

Verbind de recorder met uw router of modem middels de meegeleverde kabel. Download de Bascom-app en scan de QR-code op de recorder. De beelden verschijnen nu ook op uw telefoon.

Veelgestelde vragen
Kan ik dit systeem later nog uitbreiden?
We leveren dit systeem met een 4-kanaals recorder. U kunt er dus nog 1 extra camera op aansluiten. Wilt u in de toekomst meer dan 4 camera’s aansluiten? Bestel in dat geval telefonisch of via ons contactformulier. We voegen dan een grotere recorder toe.
Kan ik de camera's ook tegen de muur bevestigen?
Ja, u kunt de dome-camera’s verticaal tegen de muur bevestigen. Een muurbeugel is niet nodig.
Hoelang is de kabel tussen camera en Bascom® POWER-adapter?
De kabel tussen camera en Bascom® POWER-adapter is standaard 10 meter. Deze UTP-kabel is indien nodig eenvoudig te vervangen door een langere.
Hoe groot is het bereik van de camera’s?
De camera’s hebben een bereik van 300 meter. Meerdere muren en verdiepingen hebben daar geen invloed op.
Wat als ik meerdere groepen en/of fasen heb?
Dit draadloze systeem werkt zolang het zich in zijn geheel achter dezelfde groepenkast (of 3-fasen-groepenkast) bevindt. Meerdere groepen en/of fasen vormen geen enkel probleem.
Ik heb al tv/internet over mijn stroomnet lopen, maakt dat uit?
Nee, dat maakt niet uit. Dit camerasysteem kan tegelijkertijd van uw stroomnet gebruikmaken.
Heb ik internet nodig om dit camerasysteem te gebruiken?
Nee, een internetverbinding is niet noodzakelijk om dit camerasysteem te gebruiken. Het kan volledig stand-alone functioneren. Bepaalde functies, zoals meekijken via uw smartphone, vereisen uiteraard wel internet.

Wilt u wel via uw smartphone meekijken, maar heeft u geen vaste internetverbinding? Dat kan in combinatie met onze 4G-router. Het camerasysteem gebruikt dan het mobiele netwerk van een provider naar keuze.

Vragen over dit product?

Bel 030 - 604 14 95 of stel uw vraag hieronder. Wij antwoorden binnen 1 uur.


Stel uw vraag over het product: "Bascom PRO 3-dome-systeem (draadloos)"