Stel uw vraag over dit product
Direct een specialist aan de lijn? Ons team staat elke dag van 8.30 tot 17.30 uur voor u klaar. Bel 030 - 604 1495

Stel uw vraag over dit product

Bel 030 - 604 1495 of stuur een bericht.

Stel uw vraag

Terug naar overzicht
4G-router

4G-router

Bestelcode: 4GR
Wilt u op afstand kunnen meekijken met uw camerasysteem, bijvoorbeeld via uw smartphone? Maar is er op locatie geen vaste internetverbinding aanwezig om het systeem op aan te sluiten? Creëer dan een mobiele internetverbinding met onze 4G-router.
€ 156,09 incl. btw € 129,- Excl. BTW
Terug naar overzicht
Op voorraad.
Vandaag voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd.
Scroll hierheen

Altijd en overal internet

Wilt u van afstand kunnen meekijken met uw camerasysteem, bijvoorbeeld via uw smartphone? Maar is er op locatie geen vaste internetverbinding aanwezig om het systeem op aan te sluiten? Creëer dan een mobiele internetverbinding met onze 4G-router. Die werkt net zoals een mobiele telefoon: u plaatst er een simkaart in, waarna hij automatisch verbinding maakt met het 4G-netwerk. Het camerasysteem sluit u aan op de 4G-router. U kunt dan meteen live meekijken.

Elke simkaart voldoet

Onze 4G-router is simlockvrij en werkt dus met alle Nederlandse providers. Hij accepteert de standaard simkaart, maar ook een micro- of nanokaart in combinatie met een simkaartadapter voldoet.

Benodigde databundel

De grootte van de benodigde databundel hangt af van hoe vaak en hoelang u wilt meekijken. We raden aan om te beginnen met een (prepaid)abonnement van 1 GB, daarmee kunt u per maand 65 minuten meekijken (gebaseerd op 1 camera). U verbruikt alleen data wanneer u effectief meekijkt. Het camerasysteem zelf functioneert zonder gebruik te maken van het internet.

Stel uw vraag over dit product

Bel 030 - 604 1495 of stuur een bericht.

Stel uw vraag over dit product