Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen draadloze en bekabelde camera's?

Dankzij nieuwe techniek zit er vandaag de dag geen kwaliteitsverschil meer tussen onze draadloze en bekabelde camera's. Beide leveren haarscherpe Full HD-beelden en werken gegarandeerd storingsvrij. Er zit wel een klein verschil in aansluiten:


  • Draadloze camera's steekt u enkel in het stopcontact; u trekt geen kabels.
  • Bekabelde camera's worden via één kabel met de recorder verbonden. Over deze kabel loopt zowel het beeld als stroom. Een stopcontact in de buurt van de camera is niet nodig.
Tot welke afstand werken jullie draadloze camera's?

Reguliere draadloze camera's verzenden hun beelden door de lucht en zijn daarom gevoelig voor storing. Onze nieuwste draadloze camera's gebruiken echter uw bestaande stroomleidingen als camerakabel. U sluit zowel de camera's als recorder aan op een stopcontact. Terwijl de camera's van stroom worden voorzien, verzenden zij hun beelden via het stroomnet. Zolang alle stopcontacten zich achter dezelfde meterkast bevinden (daarbij maken groepen en fases niets uit), hebben zij een storingsvrij bereik tot 300 meter.

Wat is het verschil tussen bullet- en dome-camera's?

Het verschil tussen bullet- en dome-camera's zit hem enkel in het uiterlijk. Bullet-camera’s hebben een beugel en werken preventief. Dome-camera’s hebben de vorm van een halve bol en zijn onopvallend. Beide camera's leveren dezelfde beeldkwaliteit en zijn aan zowel de muur als het plafond te bevestigen.


Verschil bullet en dome
Kan ik verschillende camera's met elkaar combineren?

Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op of stel de set zelf samen. U kunt dit doen door de gewenste camera's en een recorder bij elkaar te zoeken en te bestellen. Eventuele kabels worden automatisch meegeleverd. Let er wel op dat de camera's en de recorder tot dezelfde productlijn behoren (Bascom, Bascom PRO of Bascom PLUS).

Kan ik ook een set met een ander aantal camera's krijgen?

Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op of stel de set zelf samen. U kunt dit doen door de gewenste hoeveelheid camera's en een recorder bij elkaar te zoeken en te bestellen. Eventuele kabels worden automatisch meegeleverd. Let er wel op dat de camera's en de recorder tot dezelfde productlijn behoren (Bascom, Bascom PRO of Bascom PLUS).

Kan ik jullie camera's zelf aansluiten?

Ja, onze systemen zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk zelf aan te kunnen sluiten. U heeft geen kennis van bewakingscamera's nodig.Web-form is not active.