Stel uw vraag over dit product
Direct een specialist aan de lijn? Ons team staat elke dag van 8.30 tot 17.30 uur voor u klaar. Bel 030 - 604 1495

Stel uw vraag over dit product

Bel 030 - 604 1495 of stuur een bericht.

Stel uw vraag

Terug naar overzicht
Draadloos 4-bullet-systeem PRO

Draadloos 4-bullet-systeem PRO

Bestelcode: 4PB40

Compleet camerasysteem met 4 professionele bewakingscamera's, een 4-kanaals-recorder en alles wat u nodig heeft om dit zelf aan te sluiten. Een installateur is niet nodig.

€ 1687,95 incl. btw € 1395,- Excl. BTW
Terug naar overzicht
Op voorraad.
Vandaag voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd.
Scroll hierheen

Nieuw!

Vergeet Wi-Fi. Maak kennis met draadloze Bascom® POWER-technologie.

Dankzij revolutionaire Bascom® POWER-technologie verstuurt dit camerasysteem zijn beelden niet meer via Wi-Fi, maar over uw bestaande stroomleidingen. U steekt de camera’s simpelweg in het stopcontact, waarna ze automatisch over uw stroomnet verbinden met de recorder. Het resultaat is de hoge beeldkwaliteit en betrouwbaarheid van een bekabeld camerasysteem, zonder dat u hoeft te bekabelen.

Waarom werkt Bascom® POWER net zo goed is als bekabeld?

Bascom® POWER is wat aansluiten betreft draadloos, omdat u het systeem alleen maar van stroom hoeft te voorzien. Maar technisch gezien is Bascom® POWER een bekabeld systeem, omdat het van bestaande kabels (namelijk uw stroomleidingen) gebruikmaakt. Het levert dus ook de kwaliteit van een bekabeld systeem.

Waarom werkt Bascom® POWER beter dan Wi-Fi?

POWER-technologie is de opvolger van Wi-Fi als draadloze oplossing. Deze nieuwe techniek beschikt over dezelfde voordelen (zo is het nog steeds mogelijk om via uw smartphone mee te kijken), maar lost ook een paar fundamentele problemen op.

- Bascom® POWER werkt los van uw Wi-Fi-netwerk en vertraagt deze dus niet.
- Bascom® POWER werkt ook op plekken waar uw Wi-Fi-signaal zwak is of niet werkt.
- Bascom® POWER heeft geen last meer van muren, plafonds en andere obstakels.
- Bascom® POWER heeft een versleutelde verbinding en kan niet verstoord worden.
- Bascom® POWER garandeert een veel hogere beeldkwaliteit.

Werkt Bascom® POWER in alle situaties?

Bascom® POWER is ontworpen om over verschillende stroomgroepen en -fases te werken. Zolang de stopcontacten zich achter dezelfde meterkast bevinden, werkt Bascom® POWER gegarandeerd in ieder pand.

Wat is het bereik van Bascom® POWER?

Bascom POWER heeft een bereik tot 500 meter. De verbinding wordt niet gehinderd door muren of plafonds en ook andere draadloze apparaten (of die nou over de lucht gaan of ook over het stroomnet) kunnen het signaal niet verstoren.

Ervaar superieure beeldkwaliteit

De nieuwe generatie Bascom PRO-camera’s beschikt over een indrukwekkende 3-megapixel-sensor, vergelijkbaar met anderhalf keer Full HD. De sensor beschikt tevens over ruisonderdrukking en HDR (high dynamic range). Dit resulteert in levensechte kleuren en perfect belichte beelden.

Bekijk video
 • 3 megapixel
 • HDR
 • icon-01-true-colors NATUURGETROUWE KLEUREN

Ook ‘s nachts perfecte beelden

Met Bascom PRO-camera’s beschikt u over infrarood-nachtzicht dat 50% sterker is dan in onze standaard camera’s. U haalt afstanden tot wel 30 meter. Daarnaast scant een slimme sensor de omgeving en stemt de sterkte van de (onzichtbare) infraroodstraal daarop af. Onder- en overbelichting wordt voorkomen en u beschikt over perfecte nachtbeelden.

 • ONBEPERKT
  DAGZICHT
 • 30 METER
  NACHTZICHT

Kijk mee via uw smartphone

U verbindt dit camerasysteem eenvoudig met uw smartphone en houdt zo ook een oog in het zeil als u er niet bent. Ontvang een pushmelding bij beweging, bekijk livebeelden en speel opgenomen beelden af. Onze gebruiksvriendelijke app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android en is kosteloos te gebruiken.

Beheer eenvoudig vanaf uw computer

Met onze software beheert u dit camerasysteem eenvoudig vanaf elke computer, zowel in de buurt van het systeem zelf als op een externe locatie. Bekijk livebeelden, speel opgenomen beelden af en download beelden direct naar uw computer. Onze software is beschikbaar voor zowel Windows als macOS en is kosteloos te gebruiken.

Sluit aan op elke monitor of tv

Liever direct via dit camerasysteem meekijken? Sluit er dan een monitor of tv op aan. Hierop bekijkt u dan alle camera’s tegelijkertijd in een kwadrant, focust u op één uitvergrote weergave of laat u de beelden elkaar automatisch afwisselen. Bovendien switcht u met een druk op de knop tussen livebeelden en opgenomen beelden.

Een flexibele bullet-uitvoering

De bullet-camera's in dit systeem zijn dankzij hun flexibele voet makkelijk te richten. En juist omdat ze zo duidelijk ergens op gericht zijn, werken ze ook preventief. U bevestigt bullet-camera's zowel aan het plafond als tegen de muur.

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze Bascom PRO-camera’s hebben de internationale IP66-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zowel extreme winters, natte herfststormen als hete zomers doorstaan ze met gemak. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de kabel zit weggewerkt in een stevige voet.

 • WATERDICHT
 • -40℃
  TOT +50℃
 • BESTAND TEGEN VANDALISME

De oplossing voor dichtbij én veraf

Met onze zoomfunctie brengt u tot op de pixel precies in beeld wat voor u het allerbelangrijkst is. Overzie een groot gebied met de brede kijkhoek (92º) of zoom tot 4,5 keer in voor verbazingwekkende details. In- en uitzoomen gebeurt optisch, dus zonder verlies van kwaliteit, en doet u eenvoudig vanuit onze app.

Geavanceerde autofocus

Dankzij onze geavanceerde autofocus levert dit camerasysteem tot wel 25% scherpere beelden dan reguliere systemen. De autofocus analyseert de omgeving van de camera en stelt de lens daar vervolgens nauwkeurig op scherp. Het resultaat is buitengewoon gedetailleerd beeld waarop personen en objecten nog beter te herkennen zijn.

Wekenlang opnemen

Centraal in dit camerasysteem staat een krachtige recorder die uw camerabeelden dag en nacht in de hoogste kwaliteit vastlegt. Opnemen kan continu, volgens een vast tijdschema of alleen bij beweging. De recorder beschikt over een grote harde schijf die uw camerabeelden meerdere weken bewaart. En raakt deze vol? Dan worden de oudste beelden automatisch overschreven.

 • CONTINU OPNEMEN
 • TIJDSCHEMA OPNEMEN
 • BEWEGING OPNEMEN

State-of-the-art bewegingsdetectie

Onze geavanceerde bewegingsdetectie is niet alleen handig om een melding te krijgen wanneer er iets gebeurt, maar ook om uw opnamecapaciteit met meerdere weken te verlengen. Neem alleen op bij beweging en kijk relevante beelden terug in een handomdraai. U hoeft immers niet meer door uren aan beeldmateriaal heen te spoelen waarop niks gebeurt.

Wat is het bereik van jullie bewegingsdetectie?

Onze bewegingsdetectie werkt digitaal (analyse van het beeld) in plaats van met een analoge sensor. Het bereik is dus onbeperkt.

Mist jullie detectie niet het begin van een beweging?

Nee, want onze bewegingsdetectie beschikt over een vooropnamefunctie. Deze functie slaat continu de laatste 5 seconden aan camerabeeld op in zijn tijdelijke geheugen. Zodra er beweging plaatsvindt en het systeem begint met opnemen, dan plakt de vooropnamefunctie de 5 seconden uit zijn tijdelijke geheugen ervoor. Het resultaat: de opgenomen beelden beginnen al voordat de beweging begint en u mist dus niets.

Kan ik een gedeelte van het beeld uitsluiten van detectie?

Ja, u kunt zelf kiezen welk gedeelte van het beeld de bewegingsdetectie wel of niet moet detecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld ramen uitsluiten zodat er alleen detectie plaatsvindt als er mensen door de ruimte zelf lopen en niet buiten langs het raam.

Kan ik de gevoeligheid van jullie detectie aanpassen?

Ja, u kunt de gevoeligheid van de detectie aanpassen. Dat wil zeggen: de hoeveelheid beweging die plaats moet vinden voordat er gedetecteerd wordt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de bewegende de bladeren aan de boom niet worden gedetecteerd, maar een langslopend persoon wel.

Kan ik jullie detectie ook tussen bepaalde tijdstippen activeren?

Ja, u kunt een schema instellen zodat onze bewegingsdetectie alleen tussen bepaalde tijdstippen en/of op bepaalde dagen wordt geactiveerd.

Bescherm uw privacy

Soms wilt u dat bepaalde zaken niet worden opgenomen, maar ontkomt u er niet aan deze wel in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een raam of pinapparaat. Met ons handige privacymasker schermt u delen van het beeld af met een zwart vlak. U kunt de camera dan gewoon richten zoals u wilt, maar u voorkomt dat deze privacygevoelige delen worden opgenomen.

Uw beelden goed beveiligd

De ingebouwde update-functie houdt uw camerasysteem veilig en up-to-date. Toegang tot uw systeem wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo bepaalt u zelf wie er wel en niet mee kan kijken.

 • GRATIS SOFTWARE UPDATES
 • GEBRUIKERS & WACHTWOORDEN

Eenvoudig zelf te installeren

95% van onze klanten heeft nog nooit een camerasysteem aangesloten, maar installeert het Bascom-systeem gewoon zelf. We ontwerpen onze producten namelijk speciaal voor de eindgebruiker in plaats van de installateur. U steekt enkel de stekkers in het stopcontact en het systeem werkt.

Aansluitschema en -beschrijving

Stap 1. Bevestig de camera’s...
U bevestigt de camera’s eenvoudig aan de muur of het plafond, waarna u ze in alle rust kunt richten. U kunt de lens op alle mogelijke manieren draaien. Dus al hangt u de camera schuin en ondersteboven, u krijgt het beeld altijd recht en netjes. De stekker laat u uit de zijkant komen of direct achter de camera’s door de muur heen lopen. Er is dan niets zichtbaar.

… en sluit ze aan op het stopcontact.
Als de camera’s hangen, dan sluit u ze enkel nog aan op het stopcontact. Terwijl ze van stroom worden voorzien, verzenden zij hun beelden automatisch over uw elektriciteitsleidingen naar de recorder. De kabel tussen camera en stopcontact is 10 meter. Langer nodig? Bestel dan ook onze kabelrol en knip uw kabels zelf op maat.

Stap 2. Sluit ook de recorder aan.
Sluit ook uw recorder aan op het stopcontact. Deze ontvangt de camerabeelden automatisch en begint gelijk met opnemen. Het systeem werkt meteen en er hoeft niks meer ingesteld te worden. Optioneel sluit u nu een monitor of tv aan op de recorder (een HDMI-kabel wordt standaard meegeleverd).

Stap 3. Verbind de recorder met het internet (optioneel).
Wilt u van afstand meekijken via uw computer of smartphone? Verbind de recorder dan met uw internet. Dit kan direct via een netwerkkabel naar uw modem of router (standaard meegeleverd) of via Wi-Fi met onze Wi-Fi-antenne. Nadat het systeem met internet is verbonden, download u simpelweg de Bascom-app. Met de app scant u de QR-code op de recorder en u heeft beeld.

Specificaties

Bekijk uitgebreide specificaties

PRO bullet-camera('s)

Beeldkwaliteit

3 megapixel HDR (2048 x 1536)

3D-ruisonderdrukking

Zoomlens (92° tot 28°)

Adaptieve nachtsensor

30 meter infrarood nachtzicht (lichtstraal niet zichtbaar)

Behuizing

Roestvrij staal

Stofvrij en waterbestendig (voldoet aan bestendigheids­norm IP66 volgens IEC‑standaard 60529)

Geschikt voor binnen en buiten (-40°C tot +50°C)

Kabel loopt door de voet en kan niet doorgeknipt worden

Geschikt voor zowel muur- als plafondmontage

Aansluitingen

UTP-aansluiting met PoE (Power over Ethernet)

Geen kabelbos met overbodige aansluitingen

Draadloze uitvoering
We leveren per camera een UTP-kabel van 10 meter mee (cat 5e, ⌀6 mm). Deze sluit u aan op het stopcontact. Draadloze camera's zijn ook bekabeld aan te sluiten.

Bekabelde uitvoering
We leveren per camera een UTP-kabel van 20 meter mee (cat 5e, ⌀6 mm). Deze sluit u aan op de recorder.

U kunt indien gewenst ook een kabelrol meebestellen en uw kabels zelf op maat knippen.

Garantie

2 jaar garantie

Levenslange ondersteuning (hulp per e-mail/telefoon en firmware-upgrades)

Bascom® POWER-technologie

Bascom® POWER

Verzendt camerabeelden over uw stroomnet

Versleutelde verbinding

Geen gedoe met pairen; camera en recorder herkennen elkaar automatisch

1200 Mbps

Maakt naast de stroomleiding ook gebruik van randaarde (indien aanwezig) voor een nóg stabielere verbinding

Werkt over meerdere groepen en fasen

Stopt bij de groepenkast

Recorder met 4 / 8 / 16 kanalen

Opname & opslag

1000 / 2000 / 4000 GB WD Purple Security Graded HDD met IntelliSeek-technologie

Tot 2560 x 1920 (5 MP) opnameresolutie met 30 fps

Privacy mask (dek gebieden af met een zwart vlak)

Verschillende opnamemodi (kan per camera anders):

 • Continu opnemen
 • Opnemen volgens tijdschema
 • Opnemen bij extern alarm
 • Opnemen bij beweging
 • Niet opnemen

Verschillende overschrijvingsmodi:

 • Beelden overschrijven als opslag vol is
 • Beelden overschrijven na tijdsperiode

Verschillende back-upmogelijkheden:

 • Met een USB-stick direct op de recorder
 • Via onze smartphone-app
 • Via onze software
Bewegingsdetectie

Werkt digitaal, dus geen afstandslimiet

Pre-recordfunctie

Gevoeligheid aanpassen

Gebieden uitsluiten

Beelden bekijken

Meerdere gebruikers en rechten

Livebeelden & terugkijken direct via een monitor of tv

Livebeelden & terugkijken via smartphone en tablet

Livebeelden & terugkijken via computer

Beelden spiegelen

App & software

Smartphone-/tablet-app voor Apple & Android

Software voor Windows & Mac

Meerdere camerasystemen tegelijkertijd toevoegen

Pushmelding bij beweging

P2P-functie (routerpoort openzetten niet nodig)

Razendsnelle Nederlandse servers

Geen maandelijkse kosten

Aansluitingen

4 / 8 / 16 x UTP met PoE1 2
1 x UTP (internet of 4G-router)3
1 x HDMI
1 x VGA
2 x USB
1 x relais (voor alarm in/out)
1 x audio line-out
1 x voeding (48 V)

1 Ondersteunde kabels: cat 5e (standaard netwerkkabel) of hoger.

2 Ondersteunde camera's: alle Bascom-camera's.

3 Een internetverbinding is alleen nodig als u van afstand wilt meekijken. Het systeem zelf werkt onafhankelijk van uw netwerk.

Verbruik

Recorder met 4 kanalen
7 watt (zonder opname) tot 10,3 watt (met opname) plus ≤6 watt per camera (afhankelijk van hoeveelheid beweging en nachtzicht)

Recorder met 8 kanalen
8 watt (zonder opname) tot 12,4 watt (met opname) plus ≤6 watt per camera (afhankelijk van hoeveelheid beweging en nachtzicht)

Recorder met 16 kanalen
12 watt (zonder opname) tot 17,1 watt (met opname) plus ≤6 watt per camera (afhankelijk van hoeveelheid beweging en nachtzicht)

Systeem herstart automatisch na stroomuitval

Notificatie bij uitval (ook van losse camera's)

Garantie

2 jaar garantie

Levenslange ondersteuning (hulp per e-mail/telefoon en firmware-upgrades)

Stel uw vraag over dit product

Bel 030 - 604 1495 of stuur een bericht.

Stel uw vraag over dit product