Stel uw vraag over dit product
Direct een specialist aan de lijn? Ons team staat elke dag van 8.30 tot 17.30 uur voor u klaar. Bel 030 - 604 1495

Stel uw vraag over dit product

Bel 030 - 604 1495 of stuur een bericht.

Stel uw vraag

Terug naar overzicht
Bekabeld 10-bullet-systeem

Bekabeld 10-bullet-systeem

Bestelcode: 10PB30K

Compleet camerasysteem met 10 professionele bewakingscamera’s, een 16-kanaals-recorder (ruimte voor 6 extra camera's) en 20 meter kabelKortere of langere kabel nodig? Met onze kabelrol van 100 meter of 300 meter knipt u eenvoudig zelf kabels op maat. per camera. U ontvangt alles wat u nodig heeft om dit systeem zelf aan te sluiten. Een installateur is niet nodig.

€ 2890,69 incl. btw € 2389,- Excl. BTW
Terug naar overzicht
Op voorraad.
Vandaag voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd.
Scroll hierheen

Ervaar superieure beeldkwaliteit

De nieuwe generatie Bascom-camera’s beschikt over een indrukwekkende 2-megapixel-sensor en levert een Full HD-resolutie. De sensor beschikt tevens over ruisonderdrukking en HDR (high dynamic range). Dit resulteert in levensechte kleuren en perfect belichte beelden.

Bekijk video
 • 2 megapixel
 • HDR
 • icon-01-true-colors NATUURGETROUWE KLEUREN

Ook ‘s nachts perfecte beelden

Zodra het donker wordt, schakelen Bascom-camera’s automatisch over op infrarood-nachtzicht. U haalt afstanden tot wel 20 meter. Daarnaast scant een slimme sensor de omgeving en stemt de sterkte van de (onzichtbare) infraroodstraal daarop af. Onder- en overbelichting wordt voorkomen en u beschikt over perfecte nachtbeelden.

 • ONBEPERKT
  DAGZICHT
 • 20 METER
  NACHTZICHT

Kijk mee via uw smartphone

U verbindt dit camerasysteem eenvoudig met uw smartphone en houdt zo ook een oog in het zeil als u er niet bent. Ontvang een pushmelding bij beweging, bekijk livebeelden en speel opgenomen beelden af. Onze gebruiksvriendelijke app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android en is kosteloos te gebruiken.

Beheer eenvoudig vanaf uw computer

Met onze software beheert u dit camerasysteem eenvoudig vanaf elke computer, zowel in de buurt van het systeem zelf als op een externe locatie. Bekijk livebeelden, speel opgenomen beelden af en download beelden direct naar uw computer. Onze software is beschikbaar voor zowel Windows als macOS en is kosteloos te gebruiken.

Sluit aan op elke monitor of tv

Liever direct via dit camerasysteem meekijken? Sluit er dan een monitor of tv op aan. Hierop bekijkt u dan alle camera’s tegelijkertijd in een kwadrant, focust u op één uitvergrote weergave of laat u de beelden elkaar automatisch afwisselen. Bovendien switcht u met een druk op de knop tussen livebeelden en opgenomen beelden.

Een flexibele bullet-uitvoering

De bullet-camera's in dit systeem zijn dankzij hun flexibele voet makkelijk te richten. En juist omdat ze zo duidelijk ergens op gericht zijn, werken ze ook preventief. U bevestigt bullet-camera's zowel aan het plafond als tegen de muur.

Geschikt voor binnen en buiten

Onze Bascom-camera’s hebben de internationale IP66-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zowel extreme winters, natte herfststormen als hete zomers doorstaan ze met gemak. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de kabel zit weggewerkt in een stevige voet.

 • WATERDICHT
 • -40℃
  TOT +50℃

Wekenlang opnemen

Centraal in dit camerasysteem staat een krachtige recorder die uw camerabeelden dag en nacht in de hoogste kwaliteit vastlegt. Opnemen kan continu, volgens een vast tijdschema of alleen bij beweging. De recorder beschikt over een grote harde schijf die uw camerabeelden meerdere weken bewaart. En raakt deze vol? Dan worden de oudste beelden automatisch overschreven.

 • CONTINU OPNEMEN
 • TIJDSCHEMA OPNEMEN
 • BEWEGING OPNEMEN

State-of-the-art bewegingsdetectie

Onze geavanceerde bewegingsdetectie is niet alleen handig om een melding te krijgen wanneer er iets gebeurt, maar ook om uw opnamecapaciteit met meerdere weken te verlengen. Neem alleen op bij beweging en kijk relevante beelden terug in een handomdraai. U hoeft immers niet meer door uren aan beeldmateriaal heen te spoelen waarop niks gebeurt.

Wat is het bereik van jullie bewegingsdetectie?

Onze bewegingsdetectie werkt digitaal (analyse van het beeld) in plaats van met een analoge sensor. Het bereik is dus onbeperkt.

Mist jullie detectie niet het begin van een beweging?

Nee, want onze bewegingsdetectie beschikt over een vooropnamefunctie. Deze functie slaat continu de laatste 5 seconden aan camerabeeld op in zijn tijdelijke geheugen. Zodra er beweging plaatsvindt en het systeem begint met opnemen, dan plakt de vooropnamefunctie de 5 seconden uit zijn tijdelijke geheugen ervoor. Het resultaat: de opgenomen beelden beginnen al voordat de beweging begint en u mist dus niets.

Kan ik een gedeelte van het beeld uitsluiten van detectie?

Ja, u kunt zelf kiezen welk gedeelte van het beeld de bewegingsdetectie wel of niet moet detecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld ramen uitsluiten zodat er alleen detectie plaatsvindt als er mensen door de ruimte zelf lopen en niet buiten langs het raam.

Kan ik de gevoeligheid van jullie detectie aanpassen?

Ja, u kunt de gevoeligheid van de detectie aanpassen. Dat wil zeggen: de hoeveelheid beweging die plaats moet vinden voordat er gedetecteerd wordt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de bewegende de bladeren aan de boom niet worden gedetecteerd, maar een langslopend persoon wel.

Kan ik jullie detectie ook tussen bepaalde tijdstippen activeren?

Ja, u kunt een schema instellen zodat onze bewegingsdetectie alleen tussen bepaalde tijdstippen en/of op bepaalde dagen wordt geactiveerd.

Bescherm uw privacy

Soms wilt u dat bepaalde zaken niet worden opgenomen, maar ontkomt u er niet aan deze wel in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een raam of pinapparaat. Met ons handige privacymasker schermt u delen van het beeld af met een zwart vlak. U kunt de camera dan gewoon richten zoals u wilt, maar u voorkomt dat deze privacygevoelige delen worden opgenomen.

Uw beelden goed beveiligd

De ingebouwde update-functie houdt uw camerasysteem veilig en up-to-date. Toegang tot uw systeem wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo bepaalt u zelf wie er wel en niet mee kan kijken.

 • GRATIS SOFTWARE UPDATES
 • GEBRUIKERS & WACHTWOORDEN

Gemakkelijk aansluiten

We hebben dit camerasysteem ontworpen voor de eindgebruiker in plaats van de installateur. U doorloopt de installatie in slechts een paar simpele, intuïtieve stappen. Het systeem is bovendien helemaal compleet. U ontvangt alles wat u nodig heeft.

Aansluitschema en -beschrijving

1) Dankzij PoE (Power over Ethernet) sluit u uw camera’s met slechts één kabel aan op de recorder. Terwijl de camera's over deze kabel van elektriciteit worden voorzien, verzenden zij hun beelden over diezelfde kabel naar de recorder. Stroompunten in de buurt van de camera’s zijn niet nodig.

2) Sluit uw recorder aan op het stopcontact en deze begint meteen met opnemen. Uw systeem is nu volledig operationeel; u hoeft niets meer in te stellen. Indien gewenst gebruikt u de meegeleverde HDMI-kabel om een tv of monitor op de recorder aan te sluiten.

3) Wilt u van afstand meekijken via uw computer of smartphone? Gebruik dan de meegeleverde netwerkkabel om uw recorder met uw router of modem te verbinden. Download daarna simpelweg de Bascom-app en scan de QR-code op de recorder.

Specificaties

Bekijk uitgebreide specificaties

Bascom bullet-camera('s)

Beeldkwaliteit

Full HD HDR (1920 x 1080)

3D-ruisonderdrukking

Vaste lens (92°)

Adaptieve nachtsensor

20 meter infrarood nachtzicht (lichtstraal niet zichtbaar)

Behuizing

Roestvrij staal

Stofvrij en waterbestendig (voldoet aan bestendigheids­norm IP66 volgens IEC‑standaard 60529)

Geschikt voor binnen en buiten (-40°C tot +50°C)

Kabel loopt door de voet en kan niet doorgeknipt worden

Geschikt voor zowel muur- als plafondmontage

Aansluitingen

UTP-aansluiting met PoE (Power over Ethernet)

Geen kabelbos met overbodige aansluitingen

Draadloze uitvoering
We leveren per camera een UTP-kabel van 10 meter mee (cat 5e, ⌀6 mm). Deze sluit u aan op het stopcontact. Draadloze camera's zijn ook bekabeld aan te sluiten.

Bekabelde uitvoering
We leveren per camera een UTP-kabel van 20 meter mee (cat 5e, ⌀6 mm). Deze sluit u aan op de recorder.

U kunt indien gewenst ook een kabelrol meebestellen en uw kabels zelf op maat knippen.

Garantie

2 jaar garantie

Levenslange ondersteuning (hulp per e-mail/telefoon en firmware-upgrades)

Recorder met 4 / 8 / 16 kanalen

Opname & opslag

1000 / 2000 / 4000 GB WD Purple Security Graded HDD met IntelliSeek-technologie

Tot 2560 x 1920 (5 MP) opnameresolutie met 30 fps

Privacy mask (dek gebieden af met een zwart vlak)

Verschillende opnamemodi (kan per camera anders):

 • Continu opnemen
 • Opnemen volgens tijdschema
 • Opnemen bij extern alarm
 • Opnemen bij beweging
 • Niet opnemen

Verschillende overschrijvingsmodi:

 • Beelden overschrijven als opslag vol is
 • Beelden overschrijven na tijdsperiode

Verschillende back-upmogelijkheden:

 • Met een USB-stick direct op de recorder
 • Via onze smartphone-app
 • Via onze software
Bewegingsdetectie

Werkt digitaal, dus geen afstandslimiet

Pre-recordfunctie

Gevoeligheid aanpassen

Gebieden uitsluiten

Beelden bekijken

Meerdere gebruikers en rechten

Livebeelden & terugkijken direct via een monitor of tv

Livebeelden & terugkijken via smartphone en tablet

Livebeelden & terugkijken via computer

Beelden spiegelen

App & software

Smartphone-/tablet-app voor Apple & Android

Software voor Windows & Mac

Meerdere camerasystemen tegelijkertijd toevoegen

Pushmelding bij beweging

P2P-functie (routerpoort openzetten niet nodig)

Razendsnelle Nederlandse servers

Geen maandelijkse kosten

Aansluitingen

4 / 8 / 16 x UTP met PoE1 2
1 x UTP (internet of 4G-router)3
1 x HDMI
1 x VGA
2 x USB
1 x relais (voor alarm in/out)
1 x audio line-out
1 x voeding (48 V)

1 Ondersteunde kabels: cat 5e (standaard netwerkkabel) of hoger.

2 Ondersteunde camera's: alle Bascom-camera's.

3 Een internetverbinding is alleen nodig als u van afstand wilt meekijken. Het systeem zelf werkt onafhankelijk van uw netwerk.

Verbruik

Recorder met 4 kanalen
7 watt (zonder opname) tot 10,3 watt (met opname) plus ≤6 watt per camera (afhankelijk van hoeveelheid beweging en nachtzicht)

Recorder met 8 kanalen
8 watt (zonder opname) tot 12,4 watt (met opname) plus ≤6 watt per camera (afhankelijk van hoeveelheid beweging en nachtzicht)

Recorder met 16 kanalen
12 watt (zonder opname) tot 17,1 watt (met opname) plus ≤6 watt per camera (afhankelijk van hoeveelheid beweging en nachtzicht)

Systeem herstart automatisch na stroomuitval

Notificatie bij uitval (ook van losse camera's)

Garantie

2 jaar garantie

Levenslange ondersteuning (hulp per e-mail/telefoon en firmware-upgrades)

Stel uw vraag over dit product

Bel 030 - 604 1495 of stuur een bericht.

Stel uw vraag over dit product