Bascom 4-bullet-systeem

€ 1082,95 incl. btw € 895,- Excl. BTW
Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

✔ Helemaal compleet

✔ Gratis verzending

✔ 14 dagen bedenktijd

Voorraad
Bestelcode
4PB30K
Omschrijving

Details

Ervaar superieure beeldkwaliteit

Onze nieuwe generatie Bascom-camera's heeft een Full HD-resolutie. De HDR-processor levert beelden met een hoog dynamisch bereik: zowel lichte als donkere delen worden perfect vastgelegd. En de geavanceerde 3D-ruisonderdrukking zorgt voor natuurgetrouwe kleuren.

Ook ‘s nachts perfecte beelden

Zodra het donker wordt, schakelen Bascom-camera’s over op nachtzicht. Onze innovatieve infraroodtechnologie is onzichtbaar voor het menselijk oog en past zich automatisch aan op uw situatie. Zo detecteert de slimme sensor de afstand van objecten, corrigeert vervolgens de lichtsterkte en voorkomt daarmee onder- en overbelichting.

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze Bascom-camera’s hebben de internationale IP66-certificering en zijn dus bestand tegen het meest extreme weer. Zowel gure winters, natte herfststormen en hete zomers doorstaan ze met gemak. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de kabel zit weggewerkt in een stevige voet.

Wekenlang opnemen

Onze heavy-duty recorder is speciaal ontworpen om 24x7 te functioneren. De nieuwe versie gebruikt nu nog minder stroom en is zo stil als een muis. Camerabeelden worden in hun maximale kwaliteit opgeslagen, ongeacht het aantal beelden per seconde. En zodra de opslag vol is, dan worden de oudste beelden automatisch overschreven.

Sluit aan op monitor of tv

Met de meegeleverde HDMI-kabel sluit u indien gewenst elke monitor of tv aan op het camerasysteem. Bekijk meerdere camera's tegelijkertijd, focus op één uitvergrote weergave of laat de beelden juist rouleren. Gebruik de afspeelfunctie om opgenomen beelden terug te kijken en de zoomfunctie om meer details naar voren te halen.

Smartphone, tablet en computer

Ons camerasysteem is ook eenvoudig op afstand te bedienen. Download de Bascom-app en scan simpelweg de QR-code op de recorder. U kijkt vervolgens meteen live mee, speelt opgenomen beelden af of stelt een pushmelding in bij beweging. De app is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows en macOS.

Eenvoudig aansluiten

Dankzij Power over Ethernet (PoE) zijn stroompunten in de buurt van onze camera’s niet meer nodig. U sluit ze met slechts één kabel aan op de centrale recorder. Over deze kabel verzenden de camera's hun beelden naar de recorder en voorziet de recorder de camera's van stroom. Het systeem begint vervolgens meteen met opnemen.

Vandaag voor 23:59 besteld, maandag in huis


Specificaties

Camera('s)

Beeldkwaliteit
Resolutie: 2 megapixel (1920 x 1080)
Beeldhoek: 88°
HDR:
Ruisonderdrukking:
Infrarood nachtzicht: 20 meter

Fysieke eigenschappen
Materiaal: Metaal
Vandaalbestendig: (kabel weggewerkt in voet)
Waterdicht: (IP66)
Plaatsing: Muur en plafond
Gebruik: Binnen en buiten
Power over Ethernet:
Aansluiting: Bekabelde versie: UTP
Draadloze versie: Bascom POWER

Recorder

Functionaliteiten  
Continu opnemen:
Opnemen volgens tijdschema:
Opnemen bij alarm:
Opnemen bij beweging:
Melding bij beweging:
Direct op recorder meekijken/terugkijken:
Via computer meekijken/terugkijken: (Windows, Mac)
Via smartphone meekijken/terugkijken: (iPhone, iPad, Android)
Beelden back-uppen naar USB-stick:

 

Fysieke uitvoering  
Opnameresolutie: 1920 x 1080 (30 fps per camera)
Opnamecapaciteit: 1000GB (~4 weken)
Aansluitingen: 4 x camera (UTP met PoE)
1 x tv/monitor (HDMI)
1 x internet (UTP)
2 x muis/USB-stick (USB)
1 x voeding
Video
Aansluiten

Stap 1 - Camera's aansluiten

Sluit de camera's simpelweg met de meegeleverde kabel aan op de recorder. Terwijl de camera’s over deze kabel hun beelden naar de recorder verzenden, voorziet de recorder de camera’s van stroom. Een stroompunt in de buurt van de camera’s is dus niet nodig.Stap 2 - Recorder aansluiten

Sluit de recorder aan op een stopcontact. Het systeem is al helemaal goed ingesteld en begint meteen met opnemen. Eventueel sluit u nu een tv of monitor aan op de recorder zodat u live kunt meekijken.Stap 3 - Met internet verbinden (optioneel)

Verbind de recorder met uw router of modem middels de meegeleverde kabel. Download de Bascom-app en scan de QR-code op de recorder. De beelden verschijnen nu ook op uw telefoon.

Veelgestelde vragen
Kan ik dit systeem later nog uitbreiden?
We leveren dit systeem met een 4-kanaals recorder. U kunt er dus geen extra camera’s op aansluiten. Wilt u in de toekomst meer dan 4 camera’s aansluiten? Bestel in dat geval telefonisch of via ons contactformulier. We voegen dan een grotere recorder toe.
Zitten er al kabels bij?
Ja, we leveren standaard 20 meter kabel per camera. Heeft u een andere lengte nodig? Bestel dan een kabelrol en knip uw kabels eenvoudig zelf op maat.
Heb ik internet nodig om dit camerasysteem te gebruiken?
Nee, een internetverbinding is niet noodzakelijk om dit camerasysteem te gebruiken. Het kan volledig stand-alone functioneren. Bepaalde functies, zoals meekijken via uw smartphone, vereisen uiteraard wel internet.

Wilt u wel via uw smartphone meekijken, maar heeft u geen vaste internetverbinding? Dat kan in combinatie met onze 4G-router. Het camerasysteem gebruikt dan het mobiele netwerk van een provider naar keuze.

Vragen over dit product?

Bel 030 - 604 14 95 of stel uw vraag hieronder. Wij antwoorden binnen 1 uur.


Stel uw vraag over het product: "Bascom 4-bullet-systeem"